Velkommen til Bergen 6. – 8.mai 2022!

Bekkalokket Fotoklubb har den store glede å invitere til Nasjonalt film og fototreff i vår vakre by mellom de syv fjell fra 6. – 8.mai 2022! Opplev vårblomstring, de spennende smauene, bebyggelsen på UNESCO`s liste over verdens kulturarv, unik urban atmosfære og yrende uteliv. Mange spennende og utfordrende fotomotiver å utforske!

Årlig arrangeres det lærerike, inspirerende og sosiale nasjonale film og fototreff i samarbeid med NSFF (Norsk Selskap For fotografi) og CEWE, et møtested for medlemmer fra alle NSFF-tilknyttede klubber over hele landet. Ved å komme sammen med andre entusiaster skapes det en helt egen atmosfære med både profesjonelle – og amatørfotografer. En flott mulighet til å knytte kontakter i et bredt spekter av interesser innen film og foto.

Bruk menyen over til å lese mer om det spennende programmet vi tilbyr, samt muligheter for overnatting med gode rabatter!

Er du ikke medlem i en NSSF-tilknyttet fotoklubb kan du finne din nærmeste klubb her: NSFF(Norsk Selskap For Fotografi. Ønsker du å bli medlem i Bekkalokket Fotoklubb kan du melde deg inn eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Forsidebilde er fra Gamle Bergen og er tatt av Rune Eide

Vi takker for økonomisk støtte fra:

https://www.bergen.kommune.no/
https://www.gcrieber-fondene.no/
https://www.spv.no/